martes, 4 de marzo de 2008

Un nueva huelga, cada vez más cerca...

Como les decía ayer, se anunciaban nuevas huelgas si Ernest Maragall, conseller d'Educació, no abre las puertas al dialogo con los sindicatos de profesores y alumnos para tratar la resolución contra la LEC. Ahora y con las nuevas espectativas de paro que habían, el Sindicato de Estudiantes envía esta nota, para destacar la reunión que, próximamente, habrá con todos los sindicatos para decidir si hay de nuevo otra u otras huelgas o no. La huelga aún no se determina en una fecha específica, pero se prevee que se realice a medidados de abril. Aquí les dejo el informe:




El Sindicat d'Estudiants proposem convocar una nova

Vaga General de la Comunitat Educativa a mitjans del mes d'abril

El 14 de febrer els instituts i les escoles publiques de Catalunya han secundat la vaga convocada pels sindicats de professors i el Sindicat d'Estudiants. La manifestació de Barcelona, que ha omplert de desenes de milers d'estudiants i professors tot el recorregut de la manifestació (desde Pl. Universitat fins Pl. Sant Jaume), ha aplegat al voltant de 150.000 manifestants. També a altres ciutats com Tarragona i Girona, les manifestacions han estat massives.
Durant les últimes setmanes hem pogut presenciar una campanya mediàtica de mentides, calúmnies i insults contra la comunitat educativa. El conseller d'Educació ha arribat a dir que els professors no saben llegir, tractant de culpar-los dels problemes del sistema educatiu. També contra els estudiants, en especial els estudiants immigrants, per als quals està preparant instituts guetto. L'objectiu d'aquesta campanya era aconseguir dividir a la comunitat educativa per debilitar-nos, i enfrontar als estudiants i professors en vaga, amb els pares i mares.
L'èxit rotund de la vaga i la manifestació a Barcelona amb desenes de milers d'estudiants i professors, que ha comptat també amb la presència de pares i mares, són un testimoni evident del que opina la comunitat educativa: exigim la retirada immediata de les bases de la LEC perquè suposen una veritable declaració de guerra contra l'educació pública.


(...)


La nota prensa, informe o como quieran llamarlo, continúa en la propia web. CLICA AQUÍ SI QUIERES SEGUIR LEYÉNDOLO.

No hay comentarios: