viernes, 7 de marzo de 2008

Condena Local y apuestas para el 9M

ENTREVISTA A CÁRDENAS Y ESCODA

Esta tarde hemos llamado a los diferentes presidentes de los partidos por Cerdanyola. Tansolo nos han atendido dos: Antonio Cárdenas (Número 1 PSOECerdanyola) y Alfons Escoda (Número 2 CIUCerdanyola). Estos, al igual que la mayoría de políticos han condenado el atentado de este medidía de manera radical y hemos aprovechado para preguntarles sobre quien creen, sinceramente, que según ellos será el vencedor de las elecciones del 9 de Marzo. Mientras Cárdenas estaba convencido de que el vencedor por amplia diferéncia será Zapatero, Escoda declaraba que "es difícil hacer predicciones de unas elecciones generales". Por lo tanto, este último, no ha dicho ningún partido vencedor, lo que sí a destacado, és que desearía que CIU quedase en buena posición en los comicios electorales del 9 de marzo.
Este es el video de la conversación telefónica mantenida con Cárdenas. Mañana la conversación con Alfons Escoda.

5 comentarios:

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

OoLaa

Soc el ferran!!

Dons mira entenc i comprenc les respostes del dos politics.. Cardenas com es del PSOE. Esta segur del reslutat del les eleccions i confia amb el ZP
I l’Alfons.. dons no es tan optimista i demana el vot per Duran i Lleida. Pero.. no confia plenamen en el resultat del comisis!!!!!! Com auria de serr.. cm diu ell.. e smol difícil saber el resultat i ens arem desperar a dema!!

Dons.. mira .. io penso i no u desitjo pero penso q dema guanyara el PP de Rajoy. Pero per una diferencia minima!! Aixo vol dir q ZP nesesitara el suport de les tres formes politiquees catalanes per gobernar, fet que ens afavoriria mol a tots els catalans i en el cumpliment de lestatu .. un estatut.. q esta ,mol retallat i q em reitero.. auriem daver votat no a lestatut com es va expresar esquerra!!!!!
Pero.. tot aquest ffet. Afavoriria catalunya pq ZP n o podria fer res sense el consentiment de les tres forces catalanes!!! I podriem fer uns quatra anys de progres a catalunya!!!!!

Parlan de cardenas.. es un personatge al q no li tinq molt dapresi ni a ell ni a tots els candidats del PSC de Cerdanyola. S’han pasat i molt duran les eleccions i despres de les eleccions.. van estar DIAN moltisimes mentides.. des del meu punt de vista esta clar!!
I despres trobo una fata de respecte (tan grossa com lu del hotel ;) ) que en el momen que es va elegir lalcalde.. un personatge que fins ara respectava po s’ha vengut al PPC.
Dons. En el momen d’abanderarlos(no se si sa diu aixi xdxd)
Ueno en el momen nombralos regidors i repartirse el carrecs.. tots els socialistes es van negar a que el Sr.Morral els i poses la cinta aqella un fet deprobable i una falta de respecte i això vol dir no saber perdre.. io no estik dacord amb el q ha fet però un a de saber perdre i aceptar les coses q pasen unes vegadees es guanyen i unes altres es perd!!

Amb l’Alfons no manrutllare tan el seu partit no magrada gens pero CONEC l’Alfons i se q es mol bona persona!!! I per tant el jutjare b!!xxdxdxdd

Anem dema tots a votar I fem unas eleccions justes I votem amb el cor.. I enfonsem el PP a la miseria!!!!!!!!!

I si es posible votem erc!!!!


Att..:: Ferr.

Anónimo dijo...

yo soy partidario de que lo mejor seria k la mayor parte de la sociedad , votara en blanco , ya k significaria k han ido a votar , xero k no estan a favor de ningun partido politico , osea , k los ya no0mbrados harian algo al respecto y harian canviar las cosas . k españa va muy mal . (aunke yo soy anti pp , pero reconozco k el psoe lo podria hacer un pokito mejor . )

luchemos contra el nacionalsocialismo y contra las fuerzas fascistas del sistema . todos contra el fascismo OI!
ANTINAZI 1000%
2 BANDOS EN EL MOVIMIENTO SKINHEAD , LOS FALSOS NAZIS Y LOS ANTIFAS. CONTRA EL CAPITAL NO HAY CAMINO PARA LA AMBIGUEDAD , O CON NOSOTROS O CONTRA NOSOTROS !!!


¡ANTINAZIS MANDAN!


OI

Anónimo dijo...

M A T A N A Z I S

¡¡¡¡ 1000 X 100!!!!

ORGULLO OBRERO

N.S.A

NON SERVIUM ARMY

¡¡¡XDDDDD!!!

Anónimo dijo...

antifa i antinaci al cor.